söndag 3 juni 2012

sovmorgon...

alla ni med barn vet ju att sovmorgon det är rena rama lyxen...
idag skrällde vår lille med att ge oss sovmorgon till strax efter nio, efter detta kröp han upp i vår säng och myste och gosade ända tills nu... love it!!!
nu står äggen på spisen, lillemans order... och efter detta är det tänkt att vi ska till axevalla travbana där det är "på landet festival" massa skojigheter för barnen, så idag blir det en riktig lillemans dag...

själv lyxade jag till frullen med en ost baugett, not så nyttigt men ibland kan det vara gott... tänkte försöka fjeska med sambon så han skivar lite vatten melon nu, för de är jag sjukligt sugen på :)

igår hade vi för övrigt en toppen dag i hjo med våra kära vänner familjen jonasson, vi åt god lunch och sedan lite glass i hamnen, det blev även lite shopping på hem och hobby...
efter hjo resan följde dom med oss hem och så bokade vi ett jätte mysigt torp nere i småland nära vimmerby, under 3 dagar i slutet av juli, då ska vi ner och trolla bort oss i Astrid Lindgrens underbara värld... barnen kommer älska miljön och ha så kul å vi vuxna kan avsluta sommarkvllarna på verandan utanför huset med något kallt att dricka och lite grillat :)

förutom denna miniresa bestämde vi även en tur till borås djurpark, liseberg och dessutom har vi skaffat säsongskort på sommarland allihopa, så nu kan vi verkligen skämma bort de små i sommar :)

ååå jag längtar vi har så mycke kul inplanerat... förutom ovanstående med familjen jonasson så skall vi till östersund någon vecka, en semester med min mamma och syster samt flera små elelr en längre vistelse i göteborg... de 6 veckorna när tobbe är ledig kommer bara swissha förbi :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar